AnFX 
A
N
N
O
N
S
E

 
AnFX 
AnFX 
AnFX 

Stålguiden

Ledig annonseplass - klikk her

Norsk Forening for Ikke-destruktiv Prøving

Søk i Stålguiden, Kvasir, Gule Sider, Enhetsregist., Google

 


Nyheter januar 2006

Få GRATIS nyheter pr. e-post: Nyhetsbrev / Tips en bekjent om en nyhet på denne siden

31.01.2006: Høyhus III
Bjørvikas første høyhus
Price Waterhouse Coopers blir det det første høyhuset som blir bygd i Bjørvika i Oslo. Kontorbygningen blir 46m høy og har 12 etasjer. Bygningen blir det nye hovedkvarteret til Price Waterhouse Coopers. Byggingen skal etter planen starte i 1. kvartal 2006, og vil stå ferdig ved utgangen av 2007. Arkitektfirma er A-lab, mens det er Oslo S Utvikling AS som eier området. Se bilder her.
Visma vil også til Bjørvika. Visma skrev under avtalen med Oslo S Utvikling AS den 30 sept 2005 om å bygge en 17 etasjer høy kontorbygning i Bjørvika. Når bygningen står ferdig ved årskiftet 2008/2009 vil Visma flytte inn i den 15 000 kvm store bygningen. Byggestart er planlagt til slutten av 2006. Dark Arkitekter står bak prosjektet, med Oslo S Utvikling AS som eier av tomta. Se bilder her.

31.01.2006: Høyhus II
Horisont, nytt høyhus i Trondheim
Hans Petter Madsø i Sivilarkitektene AS har tegnet et nytt høyhus ved Valentinlyst i Trondheim. Horisont skal bli 47m høy med 14 etasjer, og den blir bygd på taket av Valentinlyst Senter, et kjøpesenter med omlag 12 butikker. Høyhuset ble godkjent i desember 2004, og byggestart skal skje januar 2006, mens den skal stå ferdig i løpet av 3. kvartal 2007. Bygningen skal inneholde 73 leiligheter. Se bilde her.

30.01.2006: Høyhus I
MAD Tower, Norges høyeste bygning 
Skal Postgirobygget og Oslo Plaza endelig få selskap? Arkitektfirmaet MAD (Moderne Arkitektur og Design AS) har planene klare for et tredje høyhus ved Radisson SAS Plaza Hotel. MAD Tower skal bli Norges høyeste høyhus på 120m - 130m og med 36 etasjer. - Et høyhus som ikke bare er høyest i landet, det er både er slankt og skulpturelt, og som er plassert slik at det ikke blir en massiv vegg som blokkerer for siktaksen langs Nylandsveien mot Bjørvika og fjorden, i følge dem selv. Bygningen vil dermed rage høyere enn Oslo Plazas 117 meter og Postgirobyggets 111 meter. Planen er at høyhuset skal romme både boliger, kulturfunksjoner, hotell og badeanlegg/spa.  Foran bygningen ligger Bjørvika, med blant annet mange flere bygninger som trolig blir opp mot 80 meter høye. Dette prosjektet er i tidlig utviklingsfase, så det finnes lite informasjon om bygningen enda. Se bilder her.

30.01.2006: Nybygg
Mange nybygg underveis
Stålforbundets medlemsside "Kommende Byggeprosjekter" bringer deg ferske nyheter om nye og planlagte bygg rundt om i Norge. Denne måneden rapporteres det om mange nye forretningsbygg. Det er også flere sportshaller på gang. Her er et utdrag av de siste nyhetene:
- Friidrettshall, 5.000 kvm
- Kjøpesenter utvides med 12.000 kvm
- Ferdiglager og ekspedisjonsbygg
- Nytt avishus, 16.000 kvm
- Fire nye varehus
- Ishall/flerbrukshall
- Forretningsbygg 30.000 kvm
- Utvidelse av Ishall
- Kjøpesenter utvides med 8.000 kvm
- Treningshall til 20 millioner
Kommende Byggeprosjekter har mer.

30.01.2006: Hall-kollaps
Undersøker hall-kollaps
En undersøkelseskommisjon skal finne årsaken til at en hall kollapset i Katowice i Polen lørdag. Øyenvitner forteller at de hørte et skarpt smell før tak plutselig falt ned over dem. Politi og brannvesen mener foreløpig at det flate taket på hallen ikke tålte vekten av snø og is. Det skal ha vært ca. en halv meter snø på taket. TU har mer.

29.01.2006: Hall-kollaps
Minst 65 døde i polsk messehall
Rundt 500 mennesker var inne da taket raste ned over en messehall i byen Katowice sør i Polen lørdag. Minst 65 personer er funnet døde i ruinene. Over 160 personer er fraktet til sykehuset. Håpet om å finne overlevende svinner i det kalde vinterværet. Det er 17 minusgrader, og redningsmannskapene hadde søndag formiddag ikke funnet noen personer i live siden 22-tiden lørdag kveld. op.no har mer.

28.01.2006: Anlegg
Ny gangbro til Rakholmen
Fredag startet arbeidet med å bytte ut den gamle gangbroen til Rakholmen. Den gamle broen byttes ut med en 35 meter lang gangbro i stål. Den nye gangbroen ble fraktet på lekter til Rakholmen ved Dypeklo, og ble løftet på plass med en mobilkran. Arbeidet vil pågå fredag og fortsetter på mandag. Det forventes at den nye gangbroen kan tas i bruk når arbeidet er ferdig tidlig i neste uke. Arbeidet utføres av Torp Mek. Verksted for Fredrikstad kommune. Kilde Demokraten.

27.01.2006: Stålprodusent
Mittel vil kjøpe Arcelor  
Verdens største stålprodusent Mittal Steel la fredag inn et bud på over 150 milliarder kroner på sin fremste konkurrent, Arcelor. Mittal verdsetter Arcelor til i overkant av 228 kroner aksjen, 27 prosent over prisen på stålaksjene ved børsslutt torsdag. I henhold til budet vil Arcelors aksjonærer få fire Mittal-aksjer og 285 kroner for fem Arcelor-aksjer. Mittal og Arcelor er verdens to ledende stålprodusenter. Kilde Hegnar.no. Stål- og Næringslivsnytt har mer.

26.01.2006: Bygg
Stadionkontrakt til SKV 
Stålentreprenørbedriften SKV AS i Fredrikstad har vunnet en anbudskonkurranse om levering av stål bærekonstruksjoner til nye Fredrikstad Stadion. Hovedentreprenør er NCC AS, Sarpsborg. Produksjonen av ca. 450 tonn stål vil skje i eget verksted, og første levering starter rett over påske. Det skal blant annet produseres 109 meter lange romfagverk som hovedbæring for tak over tribuner på langsidene. Ovenpå på disse vil det ligge valsede bjelker som vil danne den karakteristiske buen som på de gamle verkstedhallene. Red.

26.01.2006: Arkitektur
Danske arkitekter vant arkitektkonkurranse om ny storskole 
Det danske arkitektteamet Schmidt, Hammer & Lassen, i samarbeid med SLA landskabsarkitekter, er kåret til vinner av arkitektkonkurransen for den nye storskolen ved Fram. Juryen mener prosjektet «Synergi» vil bli et landemerke i Larvik. Det danske arkitektfirmaet er blant annet kjent for sitt bygg, den «Sorte diamant» i København. op.no har mer.

25.01.2006: Offshore
Gjøa-kontrakt tildelt Aker Kværner
Statoil har tildelt en forprosjekterings-kontrakt (Front End Engineering Design - FEED) til Aker Kværner Engineering & Technology for en produksjonsplattform på Gjøa-feltet i Nordsjøen. Basis for kontrakten er Statoils anbefalte løsning med en halvt nedsenkbar produksjonsplattform knyttet til havbunnskompletterte brønner. Offshore.no har mer.

25.01.2006: Bygg
4 nye forretningsbygg på til sammen 17.000 kvm
Allerede ved St. Hans-tider står den første av fire nye varehus-satelitter, de såkalte big boxes, klar til innflytting. Tomtene som skal huse de to første forretningene, Monter Byggevarehus og MegaFlis, ble frigitt før jul. Kommende Byggeprosjekter har mer.

25.01.2006: Anlegg
Broen slept inn i Fedafjorden
I dag ankom kjempelekteren med brodekket til hengebroen over Fedafjorden i Kvinesdal. De nærmeste dagene skal ni moduler som hver veier fra 160 til 180 tonn, heises på plass og monteres. Brodekket blir satt sammen av store hule stålkasser som er nesten 14 meter brede, over 2 meter tykke og fra 34 til 42 meter lange. Det vil være mulig å gå inne i selve brodekket i forbindelse med vedlikehold og inspeksjon. fedrelandsvennen.no har mer.

24.01.2006: Offshore
Ny storkontrakt til Aker
Aker Kværner Cold Bending (AKCB) har sammen med Aker Kværner Stord fått et nytt storoppdrag. Kontrakten har en verdi på mellom 40 og 50 millioner, og kan bety 15 til 20 nye arbeidsplasser. Det nye oppdraget går ut på å kaldbøye og prefabrikkere det meste av rørene som skal installeres i dekkene til de to første Aker H-6e-riggene til Aker Drilling. Stål- og Næringslivsnytt har mer.

24.01.2006: Stål
Rekordhøy stålproduksjon
For andre gang har verdens totale produksjon av stål passert 1 milliard tonn stål. I følge tall fra the International Iron and Steel Institute (IISI) ble det produsert 1,1294 mrd tonn stål i 2005. Dette representerer en økning på 5,9 % sammenlignet med foregående år. Kina var igjen lokomotivet og økte sin stålproduksjon med 24,6 % til 349,4 mill tonn. Stål- og Næringslivsnytt har mer.

23.01.2006: Bygge- og anleggsvirksomhet, omsetningsstatistikk, 5. termin 2005
Økt omsetning for bygg og anlegg
I perioden januar-oktober 2005 økte omsetningen med 18,8 mrd kroner for bedrifter i bygge- og anleggsbransjen sammenlignet med samme periode i 2004. Dette tilsvarer en vekst på 13,7 %. Det ble totalt omsatt for nesten 156 mrd kroner innenfor bygge- og anleggsvirksomheten de ti første månedene i 2005. SSB har mer.

23.01.2006: Industri
Storkontrakter strømmer på
Aldri før har NIRAS i Bø gått inn i et nytt år med så mange og store kontrakter som nå. Med ordrer som til sammen er verdt mellom fem og seks millioner blir det hektiske tider i bedriften, som sannsynligvis må ansette flere folk. Stål- og Næringslivsnytt har mer.

22.01.2006: Landbruksbygg
Satser tungt på moderne gårdsdrift
Liv-Julie Wågan og Edvin Olsen på Våg i Sømna har valgt å satse tungt på videre gårdsdrift ved å bygge et tilbygg på 400 kvm til det gamle melkefjøset der kyrne skal få bevege seg fritt omkring. Der vil det være plass til 52 melkekyr som også får hver sin bås der de kan legge seg ned og hvile på madrasser. Wågan og Olsen har store forhåpninger om at det nye fjøset skal være moderne i forhold til kommende krav. Som et ledd i dette har de valgt stål gitterdragere i takkonstruksjonen hvor man kan henge opptil 10 tonn. Ekteparet har også valgt å fullisolere det nye tilbygget. helgeland-arbeiderblad har mer.

20.01.2006: Byggesak
Drammen saksøker stasjonsentreprenør
Drammen kommune går nå til sak mot entreprenøren av den nye busstasjonen etter ekstrautgifter på rundt 2,4 millioner kroner. Da byggingen var godt i gang, ble det oppdaget rust i stålkonstruksjonen. Taket måtte dermed tas ned for ny rustbehandling. Den nye busstasjonen i Drammen har fått flere priser. I fjor høst fikk den Blindeforbundets tilgjengelighetspris og i 2004 fikk den Drammen kommunes byggeskikkspris. Den er også blitt omtalt i arkitektmagasiner i både inn- og utland. Stål- og Næringslivsnytt har mer.

17.01.2006: Produktnytt
Tynnere brannisolering av stål
Isover FireProtectTM - beskytter bærende stålkonstruksjoner for temperaturstigning ved en brann. Glava A/S har fornyet sin produktdokumentasjon på Isover FireProtectTM150 etter at nye tester er gjennomført på SINTEF NBL as. Produktet krever tynnere isolasjon på brannisolering av frittstående søyler og bjelker i brannklasse R30 - R120 enn tidligere. I tillegg er produktet nå også dokumentert benyttet for brannisolering av HSQ-profiler (hatteprofiler) og for innebygde søyler av type HUP (SHS/RHS-profiler) i gipsvegger. Sistnevnte løsning medfører at krav til isolasjonstykkelse kan reduseres ytterligere enn for frittstående søyler. Brosjyren kan lastes ned her. Linker til produktdatablad, dokumentasjon og forenklet dimensjoneringsdiagram finnes her.

16.01.2006: Temakveld
Utvikling av Offshore Rigger
Torsdag 26. januar arrangerer NFSK årets første temakveld hos Det Norske Veritas på Høvik utenfor Oslo. Temaet er Utvikling av Offshore Rigger. De høye olje- og gassprisene har ført til en enorm etterspørsel etter tjenester og produkter i forbindelse med leting og utvinning av petroleumsforekomster. Norsk industri og eierinteresser har en sentral posisjon i denne industrien. En avgjørende faktor for verdens utvikling av olje og gass ressurser til havs er tilgang til lete- og borerigger. DNV vil i løpet av denne temakvelden gi en innføring i viktige markedsmekanismer og den teknologisk utvikling av riggindustrien med hovedfokus på operasjoner i arktisk miljø. Program og påmelding her.

16.01.2006: Utenrikshandel med varer, desember 2005
Økt import av jern og stål
Importverdien kom opp i 350,4 mrd kroner i fjor, og dette innebar en vekst på 9,4 % fra 320,2 mrd i 2004. En viktig importvaregruppe som viste oppgang, var jern og stål. Økningen tilsvarte 28,6 %, eller 3,5 mrd kroner. Malmer og avfall av metall hadde en vekst på 18,1 %, som utgjorde 2,7 mrd. Stål- og Næringslivsnytt har mer.

13.01.2006: Arkitektur
Vil ha glasshus midt i Oslofjorden
Ketil Johansen har en visjon om et spennende bygg på Nesoddtangen brygge. Får han gjennomslag for ideen sin, får Oslofjorden et nytt landemerke formet som en Spinnaker som surfer på en bølge mot hovedstaden. Her skal det være hotell, SPA-anlegg og seniorleiligheter. Ketil Johansen står bak både ideen og utviklingen av prosjektet på Nesoddtangen brygge. I hovedtrekk er det snakk om to bygninger, en spinnaker i glass, som rir på en bølge innover mot Oslo. Bølgen vil være 12 meter høy, og det 20 etasjer høye seilet vil, om det blir realisert, rage cirka 65 meter over bakken. dinside.no har mer.

12.01.2006: Nybygg
Politikerne positive til "Krystallen"
Politikerne i Ringebu er positive til det nye store leilighetsprosjektet "Krystallen" som er solgt, men ikke godkjent i Kvitfjell. Blokka vil bli bygget i stål, glass og betong. Kommende Byggeprosjekter har mer.

12.01.2006: Nybygg
Treningshall til 20 millioner
Molde Fotballklubb vil reise en treningshall i stål til 20 millioner kroner. Bygget skal stå ferdig til bruk 1. okt. Underlaget blir moderne kunstgress av beste kvalitet og hallen får et innvendig mål på 70x48. Kommende Byggeprosjekter har mer.

11.01.2006: Skip
Ordreboom for verftene
På slutten av 2004 begynte ting å skje ved norske verft. Etter fire år med tørke og permitteringer snudde vinden. Det kontraheres, og ordrebøkene fylles opp på verft langs norskekysten. Stål- og Næringslivsnytt bringer deg ferske nyheter om nybygg av skip.

11.01.2006: Kontrakt
Sikret arbeid i hele vinter
En storkontrakt fra Elkem Salten sikrer 35 arbeidsplasser på Finneid Sveiseverksted i vinter. Og natt til 14. februar er det klart for tidenes største slep gjennom Fauske sentrum. Da skal de 25 meter lange, sju meter brede og drøyt tre meter høye stålkonstruksjonene fraktes fra Finneid til Valjord. – En stor utfordring i seg selv og dette blir vår største transport langs vei noensinne, sier daglig leder Tor Kato Rugås. Ståltårnet og tanken som nå settes sammen på Finneid Sveis skal fraktes i tre deler til Elkem. Der skal delene settes sammen og utgjøre en stor del av den nye microsilica-fabrikken som nå er under bygging. Prosjektet har en finansieringsramme på 15 millioner kroner. an.no har mer.

11.01.2006: Påbygg
Stålkonstruksjoner oppå eksisterende bygg 
170 millioner kroner er prislappen på byggearbeidet som øker nettoarealet ved Førde Sentralsjukehus med ca 2.500 kvm. Bruttoarealet stiger med rundt 4.200 kvm. Nå er byggearbeidet i sluttfasen og når de nye avdelingene blir tatt i bruk i begynnelsen av april neste år har Førde sentralsjukehus fått utvidet poliklinisk areal og nye kontorlokaler samt nytt inngangsparti og nye p-plassar. Brorparten av det nye bygget er bygd oppå det gamle sjukehuset og det eksisterende bygget var bare delvis dimensjonert for en etasje til. - Difor har vi vore nøydde til å gå inn med lette konstruksjonar. Vi har brukt stålkonstruksjonar oppå eksisterande bygg, sier byggeleder for Erstad og Lekven Bergen AS, Einar Elde. 250 søyler er montert gjennom eksisterende tekking. Byggaktuelt har mer.

10.01.2006: Brann stadion
Selger VIP-plasser for 60 millioner
En formidabel interesse for å kjøpe VIP-losjer i nye Brann Stadion gjør at klubben øker antallet losjer fra 27 til 35. Når de to nye tribunene er ferdige vil det være solgt VIP-plasser for nærmere 60 millioner kroner. BT har mer.

10.01.2006: Starts nye stadion
Klarsignal for nytt stadion
I dag gav politikerne i Kristiansand det endelige klarsignalet til å starte byggingen av et nytt fotballstadion med plass til 14 000 tilskuere. Det første spadestikket settes i Marvika på Lund i morgen. Stadionet er bergenet å koste 178 millioner kroner og skal stå klart til fotballsesongen starter neste år. Kilde NRK.

09.01.2006: Offshore
Åpning av ny Ekofisk-plattform
Statsråd Odd Roger Enoksen skal mandag offisielt åpne den nye 2/4M-plattformen på Ekofisk. Plattformen er langt på vei et norsk produkt: Stålunderstellet og brostøtten er bygd hos Aker Verdal, overbygningen og broene ved Aker Kværner Egersund og Aker Kværner har hatt ansvaret for ingeniørarbeidet. Den nye plattformen er en brønnhode- og prosessplattform i stål knyttet til Ekofisk 2/4 J-plattformen med gangbro og fjernstyres derfra. aftenbladet har mer.

08.01.2006: Ishall-kollapset
Limet i limtredragerne trolig årsak til kollapset
Limet som holdt sammen lagene av tre i takets limtredragere kan ha vært årsaken til ishall-kollapset som drepte 15 mennesker i Tyskland. I følge Der Spiegel mener den rådgivende ingeniøren Walthari Fuchs at ved 5 av 20 bjelker som gav etter for snømassene, så løsnet limet som holdt lagene av treverk sammen. Dette ser ut til å være bjelkenes svake punkt og muligens årsaken til tak-kollapset. Kilde Der Spiegel.

06.01.2006: Brynes nye stadion
Nytt stadion til 100 millioner
Brynes nye stadion rykker nærmere. Prislapp: 100 millioner kroner. Onsdag kveld inngikk Bryne Stadion as en intensjonsavtale om kjøp av en tomt på drøyt 40 dekar vest for Bryne sentrum, skriver DN. Dermed er et nytt stadion for den lokale fotballklubben ett skritt nærmere. Bryne Stadion eies 50/50 av klubben selv og eiendomsinvestor og Bryne-mann Tore Lie. Prislappen for anlegget som skal ta 7-8.000 tilskuere er ifølge avisen anslått til ca. 100 millioner kroner. Kilde Hegnar.no.

04.01.2006: Nye standarder
Godkjenning av sveisere
Viktige standarder for godkjenning av sveisere har kommet i nye utgaver. NS-EN 287-1:2004 Godkjenningsprøve for sveisere – Smeltesveising for stål og stållegeringer er en revisjon av tidligere NS-EN 287-1:1992 og A1:1998 som er trukket tilbake. Den største endringen i standarden er innen material-grupperingssystemet (basert på prCEN ISO/TR 15608) som gir andre godkjenningsområder enn tidligere. I tillegg er noen av kravene til dokumentasjon for oppdatering i forbindelse med forlengelse blitt skjerpet.
Pronorm har mer.
Ny NS-ISO standard for måling av filmtykkelser
ISO 19840 har nå blitt fastsatt som Norsk Standard, NS-ISO 19840:2005 "Maling og lakk – Korrosjonsbeskyttelse av stålkonstruksjoner med beskyttende malingssystemer. Målinger av og akseptkriterier for tørrfilmtykkelser på rue overflater". I den nye standarden tas det hensyn til at overflateruhet påvirker måleresultatet når vi måler tørrfilmtykkelser på blåserenset stål. Hvis ruhet ikke er kjent angir standarden hvilken korreksjonsverdi man skal bruke. Standarden tar ikke bare for seg justering av instrumentet og måling på ru overflate. Den inneholder også kriterier for hvor mange målinger som skal tas i forhold til måleareal. Vider angir den hvor mange målinger som kan tas på nytt og hva måleresultatet må være for å bli godkjent. Standarden har også med et eksempel på en målerapport. 
Pronorm
har mer.

03.01.2006: Ishall-kollapset
Svenske ishaller granskes 
Mandagens store ulykke i Tyskland der minst elleve personer omkom når taket til en ishall i Bad Reichenhall kollapset, fører nå til granskning av lignende ishaller også i Sverige. I Mölndals kommun finnes to ishaller med den flate takkonstruksjonen. - De är byggda på 1970-talet efter de regler som gällde då, men vi kommer att kontakta andra kommuner och sedan göra en översyn, säger Kjell Andersson, fastighetsförvaltare i Mölndals kommun. Kilde TT.

02.01.2006: Nybygg
Ikea vil bygge enda mer
Ikea søker om å få utvide med ytterligere 3.000 kvadratmeter på Slependen. Varehuset fikk for ett år siden godkjent gigantutbyggingen som er under arbeid. Kommende Byggeprosjekter har mer.

02.01.2006: Kolbotn
Bygger 50.000 kvadratmeter
Peab AS har skrevet kontrakt med Kolbotn Torg AS for videre utbygging av Kolbotn sentrum i Oppegård kommune. Kommende Byggeprosjekter har mer.

02.01.2006: Nytt stadion
Bygger Fornebu Arena for 300 millioner
NCC Construction AS har inngått en intensjonsavtale til en verdi av rundt 300 millioner med Fornebu Arena AS om bygging av ny flerbruksarena på Fornebu. Kommende Byggeprosjekter har mer.

02.01.2006: Nytt stadion
Stadion med 10.200 sitteplasser
Formannskapet i Hamar ga onsdag formiddag klarsignal til et nytt moderne stadion med 10.200 sitteplasser. Endelig ser det ut til at Ham-Kam har klatret over det siste hinderet i forhold til et nytt og moderne stadionanlegg. hamar-dagblad har mer.

Nyhetsarkiv
År 2010 År 2009

Nyheter mars 10 
Nyheter februar 10 
Nyheter januar 10
 
Nyheter desember 09 
Nyheter november 09 
Nyheter oktober 09
 
Nyheter september 09 
Nyheter august 09
 
Nyheter juli 09 
Nyheter juni 09 
Nyheter mai 09 
Nyheter april 09 
Nyheter mars 09 
Nyheter februar 09 
Nyheter januar 09
 
År 2008 År 2007 År 2006

Nyheter desember 08 
Nyheter november 08 
Nyheter oktober 08
 
Nyheter september 08 
Nyheter august 08 
Nyheter juli 08 
Nyheter juni 08 
Nyheter mai 08 
Nyheter april 08
Nyheter mars 08
Nyheter februar 08
Nyheter januar 08
 

Nyheter desember 07
Nyheter november 07
Nyheter oktober 07
Nyheter september 07
Nyheter august 07
Nyheter juli 07
Nyheter juni 07
Nyheter mai 07
Nyheter april 07
Nyheter mars 07
Nyheter februar 07
Nyheter januar 07
Nyheter desember 06
Nyheter november 06
Nyheter oktober 06
Nyheter september 06
Nyheter august 06
Nyheter juli 06
Nyheter juni 06
Nyheter mai 06
Nyheter april 06
Nyheter mars 06
Nyheter februar 06
Nyheter januar 06
År 2005 År 2004 År 2003

Nyheter desember 05
Nyheter november 05
Nyheter oktober 05
Nyheter september 05
Nyheter august 05
Nyheter juli 05
Nyheter juni 05
Nyheter mai 05
Nyheter april 05
Nyheter mars 05
Nyheter februar 05
Nyheter januar 05

Nyheter desember 04
Nyheter november 04
Nyheter oktober 04
Nyheter september 04
Nyheter august 04
Nyheter juli 04
Nyheter juni 04
Nyheter mai 04
Nyheter april 04
Nyheter mars 04
Nyheter februar 04
Nyheter januar 04
Nyheter desember 03
Nyheter november 03
Nyheter oktober 03
Nyheter september 03
Nyheter august 03
Nyheter juli 03
Nyheter juni 03
Nyheter mai 03
Nyheter april 03
Nyheter mars 03
Nyheter februar 03
Nyheter januar 03

År 2002

År 2001

 År 2000

Nyheter desember 02
Nyheter november 02
Nyheter oktober 02
Nyheter september 02
Nyheter august 02
Nyheter juli 02
Nyheter juni 02
Nyheter mai 02
Nyheter april 02
Nyheter mars 02
Nyheter februar 02
Nyheter januar 02

Nyheter desember 01
Nyheter november 01
Nyheter oktober 01
Nyheter september 01
Nyheter august 01
Nyheter juli 01
Nyheter juni 01
Nyheter mai 01
Nyheter april 01
Nyheter mars 01
Nyheter februar 01
Nyheter januar 01

Nyheter nov-des 00
Nyheter sep-okt 00
Nyheter juli-aug 00
Nyheter mai-jun 00
Nyheter mar-apr 00
 
Nyheter om Stålbygg nad
AnFX

  

Linje
Til Forside
Til
Sitemap (innholdsfortegnelse)
Linje

Copyright © 2000 Norsk Stålforbund - Sist endret: 10 august 2009